Τα κρούσματα λοιμωδών ασθενιών τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται όλο και περισσότερο σε χώρους όπως σχολεία, φυλακές κτλ. Στους χώρους αυτούς η υγειονομική επέμβαση με κατάλληλα σκευάσματα καθίσταται αναγκαία προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εκδήλωσης λοιμωδών νοσημάτων.
apolymansi 01

Μια κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή καταπολεμά ιούς και μικρόβια που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και προφυλάσσει τον χώρο μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη εφαρμογή.

Τα σκευάσματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τέτοιες εφαρμογές είναι το Dalco 100 και το Fumispοre S (καπνογόνο). Τα παραπάνω σκευάσματα καταπολεμούν αποτελεσματικά τους ιούς της γρίπης και της ηπατίτιδας, τα μικρόβια της μηνιγγίτιδας καθώς και πλειάδα άλλων βακτηρίων και μυκήτων.

Πρόκειται για μη τοξικά παρασκευάσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους, με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών. Η υψηλή βιοδιασπασιμότητα τους τα καθιστά ακίνδυνα για το πλαστικό, το ξύλο, τα μεταλικά αντικείμενα ενώ χρησιμεύουν και σαν αποσμητικά χώρου. Τα παραπάνω σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Κατάλληλο ακόμα και για εφαρμογή του σε σκάφη και ιστιοπλοικά, όπως θα δείτε και παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=7_zujBbYWKA

 

 
apolymansi 02

AMET - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, Αρκαδίας 15, Αθήνα, 115 26 τηλ.:210 6924784, 210 6924027, amet@amet.gr  | ISO | ΑΔΕΙΑ |